Quaife Vauxhall / Opel F16/F18/F20 6-Speed Dog Engagement Gearkit QKE11C
Quaife

Quaife Vauxhall / Opel F16/F18/F20 6-Speed Dog Engagement Gearkit

Toimittajan varastossa
Toimitusaika: 5-10 arkipäivää
  9233.00 € 7356.97 € alv. 0%  

Tuotenumero: QKE11C


Tämä tuote on yhteensopiva seuraavien automallien kanssa

Opel (Vauxhall) All All All
Quaife vauxhall / opel f16/f18/f20 6-speed dog engagement gearkit
Esittelypätkä Quaife ATB lukkoperästä BMW E92 335i mallissa
Video Quaifen Englannin tehtaalta

Asennus
Quaifen voi asentaa joko itse tai asennuttaa. Asennushinnat liikkuvat noin 200 - 300 eurossa riippuen autosta ja asentajasta.

Quaife itsessään on mittatarkka kopio alkuperäisestä lukosta, eli olettaen että alkuperäisten lukkojen mitat eivät vaihtele, ei Quaife vaadi erillistä shimmausta eli hammaskosketuksen säätöä. Perän hammaskosketus on kuitenkin järkevä tarkistaa kun se on käsillä.

Asennuksessa tulee huomioida muiden osien järjestys, eli laakerit, shimmilevyt ym. pidetään oikeilla puolillaan ja samassa järjestyksessä kun aiemmin. Jos perän asentaminen itse kiinnostaa, löytyy YouTubesta paljon asennusvideoita ja netistä ohjeita käytännössä kaikkiin autoihin.

Öljyt
Rataslukossa tulee käyttää öljyjä joissa ei ole lukkolisäainetta. Lukkolisäaine on käytännössä liukaste ja haittaa rataslukon optimaalista toimintaa. Sopivaa öljyä on esimerkiksi Red Line NS-sarja. Lisätietoa öljyvalinnasta löydät Quaifen omilta sivuilta Quaife technical Q&A

Takuu
Elinikäinen takuu kattaa perän rikkoutumisen poislukien luonnollinen kuluminen. Takuu edellyttää että voitelusta on huolehdittu ja lukkoyksikkö on muuten asianmukaisesti asennettu.

Quaife

Quaifen lukkoperät ja vaihteistot ovat niittäneet mainetta niin Suomessa kuin kansainvälisillä markkinoilla vuodesta 1965. Brittiläisen Quaifen päätuotetta eli ATB lukkoperää käytetään jopa ensiasennuslukkona muutamien autotehtaiden sporttimalleissa. Quaife valmistaa vaihteistot ja torsen lukkoperät vuodesta 1965 alkaneella kokemuksella ja elinikäisellä takuulla.

Siirry valmistajan sivuille